Στο αρτοποιείο τέχνης της Αικατερίνης Μαρδίκη συνδυάζουμε τα αρώματα της παράδοσης με την τελειότητα της αρτοποιητικής τεχνολογίας και την τέχνη...

  Το ψωμί ,ένα από τα κύρια είδη διατροφής που αποτελεί βασική τροφή του ανθρώπου σε όλους τους πολιτισμούς εδώ και χιλιάδες χρόνια,είναι το απαραίτητο συνοδευτικό σε κάθε γεύμα.
Όλα τα είδη του ψωμιού παρέχουν στον οργανισμό μας τις απαραίτητες ποσότητες υδατανθράκων και πρωτεϊνών που μας γεμίζουν ενέργεια, εξισορροπούν τη διατροφή μας και συμβάλλουν στην τήρηση μιας υγιεινής διατροφής.
Μπορεί το ψωμί να παρασκευάζεται πλέον σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, με αυτοματοποιημένες μηχανές και γραμμές παραγωγής που μειώνουν την συμβολή του ανθρώπινου παράγοντα στην παραγωγή του.
Όμως, το αυθεντικό ψωμί διατηρεί την τέχνη στην παραγωγή του και η εξέλιξη στην αρτοποιία συνδυάζεται με την πραγματική συμβολή του ανθρώπινου παράγοντα, την τέχνη και τη μαεστρία που δίνουν έτσι το καλύτερο αποτέλεσμα και συνδυάζουν τη παραγωγή με το άψογο αποτέλεσμα και τις καλύτερες γεύσεις.
Στο αρτοποιείο τέχνης της Αικατερίνης Μαρδίκη συνδυάζουμε τα αρώματα της παράδοσης με την τελειότητα της αρτοποιητικής τεχνολογίας και  την τέχνη...
Έτσι φροντίζουμε να σας δίνουμε καθημερινά ψωμί που να  μοσχοβολάει ολόφρεσκο στο τραπέζι σας!..